Museum voor natuur en landschap
NL EN D

Activiteiten

8   december - Zoldergeheimen
13 december - Natuurspreekuur
17 december - Zen op Zondag 
20 december - Van pulp tot papier
22 december - Kijkje achter het aquarium
24 december - Wandeling in de Manteling
27 december - Braakballen pluizen
28 december - Vogelrestaurant
29 december - Kijkje achter het zee-aquarium
29 december - De imker en haar bijen

meer informatie in de activiteiten-agenda
RESERVEREN

 

Parkeren en bereikbaarheid

Parkeren
Bezoekers van het museum kunnen de auto, tegen betaling, parkeren op de openbare parkeerplaats Westhove, aan de Provinciale weg (N287) tussen Oostkapelle en Domburg, ter hoogte van de rotonde.

Met de trein
U reist met de trein tot station Middelburg en neemt vervolgens de bus naar Oostkapelle. De juiste verbinding kunt u hier vinden.

Met de bus
Vanuit Station Middelburg kunt u, aansluitend aan de aankomst van de trein, met de bus naar Domburg/Oostkapelle. De juiste busverbinding kunt u hier vinden.

Met de fiets vanaf station Middelburg
Misschien is het nog leuker om op het station Middelburg een fiets te huren en naar ons toe te komen al fietsend door het prachtige kreekruggen en poelenlandschap van Walcheren.
Ons museum ligt aan de ANWB-Dorpenroute. Deze route leidt u langs de mooiste landschappelijke punten van Walcheren. Langs de weg staan vele borden die u informatie geven over het Walcherse landschap en de geschiedenis van Walcheren.

Met de auto met behulp van navigatiesysteem
GPS coördinaten 51.56863, 3.52393
Betaalde parkeerplaats 'Westhove' langs de provinciale weg N287 Oostkapelle/Domburg. U volgt verder te voet de bewegwijzering naar Terra Maris.

Met de auto vanuit het Oosten
(Brabant) via Roosendaal en Bergen op Zoom via de A58 naar Middelburg.
Bij Middelburg de A58 verlaten en de A 57 nemen richting Domburg. Bij Serooskerke de A57 verlaten en richting Oostkapelle/Domburg volgen (N287). Ongeveer 4 km na Oostkapelle neemt u op de rotonde de afslag naar TM (betaalde  parkeerplaats Westhove). U volgt verder te voet de bewegwijzering naar Terra Maris.

Met de auto vanuit het Noorden
(Randstad) via Rotterdam de Beneluxtunnel door, de N 57 volgen tot Serooskerke op Walcheren, dan de afslag Domburg/Oostkapelle nemen. Nadat u in Oostkapelle richting Domburg bent gereden (N287) neemt u op de rotonde de afslag naar TM (betaalde parkeerplaats Westhove). U volgt verder te voet de bewegwijzering naar Terra Maris.

Met de auto vanuit het Zuiden
(Zeeuws Vlaanderen) Volg na de Westerscheldetunnel richting Middelburg / Domburg. Bij Middelburg richting DomburgOostkapelle volgen. Ongeveer 4 km na Oostkapelle neemt u op de rotonde de afslag naar TM (betaalde  parkeerplaats Westhove). U volgt verder te voet de bewegwijzering naar Terra Maris.

Met de auto vanuit de richting Domburg
Vanuit Domburg rijdt u op de N287 naar Oostkapelle. U neemt niet de afslag naar de Duinvlietweg (verboden voor motorvoertuigen!) maar rijdt door tot de rotonde en neemt daar de afslag naar de betaalde parkeerplaats Westhove. U volgt verder te voet de bewegwijzering naar Terra Maris.