Museum voor natuur en landschap
NL EN D

Activiteiten

Basiscursus Vogelherkenning meer info
10 maart -
Van pulp tot papier
14 maart - Natuurspreekuur
18 maart - Zen op zondag
24 en 25 maart - PREPAREERWEEKEND
24 en 25 maart - De Zeeuwse Natuur: Zoldergeheimen
meer informatie in de activiteiten-agenda

RESERVEREN

vacature medewerker keuken/bediening
vacature afwasser

Natuur en Milieu educatie

Voor het lenen van leskisten over natuur en milieu zijn de basisscholen op Walcheren bij Terra Maris aan het juiste adres! Lekker buiten aan de slag met de veldwerkmaterialen uit de leskisten!

Reserveren van leskisten kan direct vanaf onze website. Er is voor alle Walcherse basisscholen een inlogcode en wachtwoord beschikbaar. Ook is het mogelijk losse veldwerkmaterialen te lenen, laat even weten wat je nodig hebt en we zetten het voor je klaar!  In de klas of naar het museum? Uiteraard zijn combinaties met het Programma Basis Onderwijs van Terra Maris mogelijk.

Natuur en Milieu educatie is meer dan leskisten. In samenwerking met Nationaal Park Oosterschelde (NPO) worden voor de groepen 5 en 6 tegen een aantrekkelijk tarief jaarlijks vaartochten over de Oosterschelde aangeboden. 

Een gratis gastles over Plastic Soep en zwerfvuil vanuit het project Schoon Zeeland aanvragen kan ook.

Vragen over lesmateriaal en/of andere vragen met betrekking tot natuur- en milieu-educatie? Neem dan op maandag of dinsdag tussen 13.00 en 16.00 uur telefonisch contact op met Nicole Vermorken 0118 588088 of per e-mail nvermorken@terramaris.nl

 

 

 

NME Walcheren is partner van de gezamenlijke centra voor natuur- en milieueducatie in Zeeland.