Museum voor natuur en landschap
NL EN D

Activiteiten

31 maart - Op pad met onze imker
2   april   - Van pulp tot papier
5   april   - Biologisch Puzzelen
6   april   - Het vogelrestaurant
7   april   - Opening Love is in the air
7   april   - Op pad met onze imker


Meer informatie in de activiteitenagenda
RESERVEREN
 

 

 

Museumcafé 'De Orangerie'

Vanaf 15 april tot en met 31 oktober is het museumcafé dagelijks open van 10-17 uur

(H)eerlijke koffie met huisgemaakte taart en rijke belegde broodjes

Ons museumcafé bevindt zich samen met de museumwinkel in de glazen aanbouw op het voorplein van de historische orangerie van kasteel Westhove.Hier kun je na of tijdens het bezoek aan Terra Maris binnen of bij zonnig weer buiten genieten van een geurige kop (h)eerlijke koffie met huisgemaakte taart, diverse soorten thee, frisdranken, natuur zuivere vruchtensappen, bier, wijn en lunchgerechten.
menukaart 15 april tot en met 31 oktober

Wil je je verjaardag of andere feestelijke gebeurtenis eens op een andere manier vieren, denk dan ook eens aan Terra Maris. Een combinatie van museumbezoek, rondleiding in het natuurgebied de Manteling of strandjutten met een lunch of een drankje en een hapje in ons museumcafé hoort tot de mogelijkheden. Kijk voor de mogelijkheden in de rubriek groepsrondleidingen en arrangementen.

Het museumcafé en ons terras aan de voorzijde is vrij toegankelijk! Je bent dus ook van harte welkom na een strand- of boswandeling.

Tijdens de zomermaanden hebben we ook aan de achterzijde van het museumgebouw een zonneterras. Dit is alleen toegangelijk voor museumbezoekers.

Beperkte openingstijden museumcafé vanaf 1 november t/m 14 april !

Woensdag t/m vrijdag van 12-16 uur alleen open voor een kop koffie, thee, frisdrank en huisgemaakt gebak (indien voorradig).
Woensdag Pannenkoekenmiddag van 12-16 uur
Zaterdag van 12-17 uur en zondag van 11-17 uur; ook mogelijk om te lunchen.
Tijdens de voorjaarsvakantie van 18 februari 2017 t/m 5 maart 2017 dagelijks geopend van 12 tot 17 uur

 

 

In het weekend en de Zeeuwse schoolvakanties is het museumcafé wel volledig geopend. Groepen kunnen in deze periode gedurende de hele week reserveren in ons museumcafé.