museum voor
natuur & landschap van Zeeland
NL EN D

activiteiten

Toegankelijkheid


Museum en tuin

De museumzalen, ontvangsthal en het museumcafé zijn toegankelijk voor rolstoelen. Er is een invalidentoilet beschikbaar. De paden in de 2.5 ha grote landschapstuin zijn voorzien van schelpengrit en zijn met de rolstoel wat zwaarder begaanbaar.
Voor bezoekers die moeilijk ter been zijn is een rolstoel beschikbaar voor het museumbezoek. Vraag er naar bij onze museumbalie.
Bij Terra Maris is GEEN strandrolstoel beschikbaar.

Parkeren

Terra Maris ligt in een beschermd natuurgebied, parkeren vlak bij het museum is daarom niet mogelijk. Bezoekers van het museum moeten de auto parkeren op de openbare parkeerplaats Westhove, aan de Domburgse weg (N287) tussen Oostkapelle en Domburg, ter hoogte van de rotonde bij kasteel Westhove (Stayokay Hostel Domburg). In de maanden november t/m februari is het parkeren gratis, de overige maanden moet er betaald worden. Op de parkeerplaats zijn een aantal plaatsen gereserveerd voor invaliden. Vanaf de parkeerplaats loopt u langs een wandelpad naar ons museum (ongeveer 800 meter). 
Bent u niet in staat deze afstand te voet af te leggen neem dan vóór uw bezoek aan ons museum telefonisch contact met ons op 0118 582620.