museum voor
natuur & landschap van Zeeland
NL EN D

activiteiten

Museumcafé 'De Orangerie'

Vanaf maart tot en met oktober is het museumcafé dagelijks open van 10-17 uur

Ons museumcafé bevindt zich samen met de museumwinkel in de glazen aanbouw op het voorplein van de historische orangerie van kasteel Westhove.Hier kun je na of tijdens het bezoek aan Terra Maris binnen of bij zonnig weer buiten genieten van een geurige kop (h)eerlijke koffie met huisgemaakte taart, diverse soorten thee, frisdranken, natuur zuivere vruchtensappen, bier, wijn en lunchgerechten.


Wil je je verjaardag of andere feestelijke gebeurtenis eens op een andere manier vieren, denk dan ook eens aan Terra Maris. Een combinatie van museumbezoek, rondleiding in het natuurgebied de Manteling of strandjutten met een lunch of een drankje en een hapje in ons museumcafé hoort tot de mogelijkheden. Kijk voor de mogelijkheden in de rubriek groepsrondleidingen en  arrangementen.

Het museumcafé en ons terras aan de voorzijde is vrij toegankelijk! Je bent dus ook van harte welkom na een strand- of boswandeling.

Tijdens de zomermaanden hebben we ook aan de achterzijde van het museumgebouw een zonneterras. Dit is alleen toegangelijk voor museumbezoekers.

Vanaf november t/m februari geopend:  op woensdag t/m vrijdag van 12-17 uur, op zaterdag en zondag van 10-17 uur

vaste sluitingsdagen: 25 december en 1 januari
 

-in deze periode lunch alleen op zaterdag en zondag + feestdagen en Zeeuwse schoolvakanties.
-woensdag t/m vrijdag koffie, thee, frisdrank en huisgemaakte taart (indien voorradig).
-woensdag pannenkoekenmiddag.
-in de Zeeuwse schoolvakanties kunt u van maandag t/m zondag wel lunchen in het museumcafé.